Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Wouter Harbers

Wouter Harbers - Koffieconcert - Amerongen

Grijpt de situatie in Oekraïne u ook zo aan? Wij organiseren samen met Stichting Koffieconcerten een reeks van 14 herdenkingsconcerten door heel Nederland. De situatie in Oekraïne vormt het vertrekpunt voor een uur troostrijke klanken. Woensdag 1 november start de tournee waarin de situatie in Oekraïne het vertrekpunt vormt voor een uur troostrijke klanken.

Uiteraard wilde Wouter bij dit concert samenwerken met een Oekraïense musicus. Een intensieve zoektocht leidde hem naar Oleg Lysenko. Deze Oekraïense accordeonist biedt de slachtoffers van de oorlog op unieke wijze hulp: hij spaarde twee ambulances bij elkaar door ruim honderd benefietconcerten te geven. Hij studeerde in 2007 af aan het conservatorium in Rotterdam en staat bekend om zijn originele arrangementen. Zo werkte hij twee jaar aan een eigen versie van De Sneeuwstorm van Alexandr Poesjkin.

Zoals alle koffieconcerten beginnen wij vanaf 10:00 uur - met een vers kopje koffie. Om 10:30 uur start het concert. Oleg neemt zijn accordeon en zijn Oekraïense bayan mee en Wouter bespeelt zowel de vleugel als het orgel. Hun klanken mengen zich in het meeslepende Adagio van Albinoni tot een groots geheel, en in hun solo’s zoeken de musici naar verstilling.

De toegang is gratis, er is wel een collecte voor de onkosten. Tevens dient u een ticket te bestellen zodat wij weten hoeveel bezoekers er komen.

Bestel je tickets

voor Wouter Harbers - Koffieconcert - Amerongen

08
nov

10:30Amerongen, Andrieskerk

Adres: Hof 16, 3958 CH Amerongen
Tijden: De zaal gaat open vanaf 10:00