Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Maria Magdalena Cantorij

Maria Magdalena Cantorij - Goes lezing

Op zondagmiddag 15.30 uur houdt dr. Mar van der Veer (theoloog en musicus) een lezing over Felix Mendelssohn-Bartholdy en zijn betekenisvolle bijdrage aan de Lutherse muziek in Duitsland en voor de muziekgeschiedenis van Europa en de rest van de wereld. Uitvoerenden: Koor en orkest van de Maria Magdalena Cantorij | Goes Sopraan: Marlotte van ’t Hoff Dirigent: Rutger Valentijn Mauritz Organist Erik Zwiep Wie meer wil weten over Luthers invloed op het muzikale oeuvre van Felix Mendelssohn-Bartholdy is van harte welkom bij de interactieve lezing in de Grote Kerk van Goes.

Interactief is deze activiteit zeker want aan deze lezing werken ook musici van de Maria Magdalena Cantorij mee, zij zullen met (live) muzikale bijdragen de inhoud van deze lezing onderstrepen en verrijken.

Bestel je kaarten

voor Maria Magdalena Cantorij - Goes lezing

15:30Goes, Grote of Maria Magdalenakerk

Adres: Singelstraat 21, 4461 HZ Goes